dissabte, 18 d’abril del 2009

Córrer l'andola (L'escapada d'abril, 1: Barcelona)

Abril a Barcelona

El diumenge de Pasqua la meva filla Marina feia vint anys, i els complia a Barcelona estant, ja que hi tenia una actuació teatral; així que vam pensar d'anar-hi nosaltres -amb uns amics- i aprofitar per fer un tomb després per les comarques interiors del Principat.


Vam arribar-hi al migdia, a punt per dinar amb Marina en un acollidor restaurant de la Rambla que ens havien recomanat la Isabel i elPep, uns amics nostres de Sant Cugat. Després d'un breu descans, a les set, ja erem al teatre de la Riereta per veure Ijamina't (adaptació d'una obra de Lluïsa Cunillé). L'actuació ens va agradar molt per la seva frescor i per l'ambient distès i de complicitat que es va establirentre els actors i entre aquests i els espectadors ( al programa Continuarà, a partir del minut 11, podeu veure un breu reportatge del grup i de l'obra).


Finalment, la vetllada s'inicià amb un bon sopar en companyia dels amics de Sant Cugat i els seu fills, seguit d'una bona passejada nocturna pel barri gòtic barcelonès banyat per la pluja.

L'endemà al matí, abans de marxar cap a Ripoll, encara vam tenir temps de ramblejar, de visitar l'exposició La mort i la primavera: Rodoreda per Villaronga i de tornar a deambular pel centre històric, ara ben assoleiat.

1 comentari:

zel ha dit...

Felicitats a la noia!!!!

Moltes alegries ens donen, eh? Sort en tenim, moltes vegades...